Bog-Bingo 2022 | AssensBibliotekerne

Bog-Bingo 2022

Bog-bingo
Photo: Colourbox

Vind en spændende bogpakke i vores Bog-bingo


Spil med i vores Bog-Bingo 2022. Vi har lavet en bingoplade med 16 felter med 16 forskellige kategorier. Udfylder du i løbet af 2022 mindst 12 felter med forfatter og titel, regnes pladen for fuld. 

Hent en bingoplade på biblioteket, eller print den her

 

Hvad kan jeg vinde?

Hovedpræmien er en stor, spændende bogpakke. Vinderen findes ved lodtrækning blandt alle, der har fået pladen fuld.

Vi uddeler desuden en "godt kæmpet" boggave, hvor vi trækker lod blandt alle indkomne bingoplader – også dem, der ikke har nået at udfylde alle felter. Vinderen af hovedpræmien deltager ikke i "godt kæmpet" -konkurrencen.

 

Hvad skal jeg læse?

For at være med i konkurrencen skal du i løbet af 2022 læse mindst 12 bøger, der kan passe ind i felterne på bingopladen. 

For at kunne skrive en bog på bingopladen skal du have læst hele bogen – det tæller ikke, hvis du bare har bladret i bogen, er gået i stå halvvejs eller kun har set filmatiseringen.

Du vælger selv, hvilke bøger du vil læse, så længe de holder sig inden for kategorierne. En bog kan kun bruges til ét felt på bingopladen.

 

Hvor kan du få ideer til, hvad du skal læse?

Spørg en bibliotekar

Få inspiration på AssensBibliotekernes hjemmeside

Kig på litteratursiden.dk

Gå ind på laesekompas.dk

 

Hvor og hvornår afleverer jeg bingopladen?

Konkurrencen varer hele 2022, så der er god tid. Vi skal blot have din udfyldte bingoplade i hænde senest d. 20. januar 2023

Du kan aflevere bingopladen på et af de 6 biblioteker i Assens Kommune eller scanne pladen og maile den til hcmor@assens.dk

Du skal være fyldt 16 år for at deltage.

 

 

GOD LÆSELYST!



Af: annsk

Udgivet: Onsdag 5. januar 2022 • Opdateret: Onsdag 26. januar 2022