3 små spil du kan have med overalt | AssensBibliotekerne

3 små spil du kan have med overalt

3 små brætspil
Photo: Spilforsider

Brætspil behøver ikke at fylde meget for at være sjove


Det er rigtig fedt med et stort brætspil med en lækker spilleplade og flotte brikker, men ind imellem er det også rigtig fint med små spil, som man kan have med på bilturen, i sommerhuset eller på café.

Jeg kan varmt anbefale disse 3 spil, som du nemt kan have med dig.

 

The Mind
Meget anderledes og virkelig mærkeligt kortspil, hvor I skal arbejde sammen om at lægge talkort i den rigtige rækkefølge - uden at snakke sammen eller på anden måde kommunikere. I lægger simpelthen bare jeres kort ned, når I mener, at talrækken er nået dertil. Lyder det svært? Det er det bestemt også, men I finder nok hurtigt en god rytme i det. I har heldigvis nogle ekstra liv og livliner til rådighed. 2-4 spillere. Fra 8 år.

Bohnanza
Sjovt kortspil, hvor I skal dyrke bønner på jeres marker og få det største udbytte ud af det. Der er mange forskellige bønnetyper, og nogle er ret sjældne, men til gengæld også værdifulde. I kan handle med hinanden undervejs. 2-7 spillere. Fra 10 år.

Saboteur
Sjovt spil, hvor I er en flok dværge, der er på jagt efter guld nede i guldminerne. Nogle af jer er guldgravere, mens andre er sabotører, der vil forsøge at ødelægge minegangene - og I ved ikke på forhånd, hvem der er hvem. 3-10 spillere. Fra 8 år.

 

Se en liste over AssensBibliotekernes brætspil

Du kan også bestille brætspil fra andre biblioteker i landet via Bibliotek.dk.

 

Du er altid meget velkommen til at spørge mig om forslag til gode brætspil til netop DIG og din familie/venner! Du kan maile til mig på lrchr@assens.dk eller møde mig på biblioteket. Jeg er som regel på Haarby Bibliotek om mandagen kl. 10-13 samt på Assens Bibliotek om torsdagen kl. 14-18.

 

Rigtig god fornøjelse :-)

Lone Rahbek Christensen
Bibliotekar og spilanmelder



Af: lrchr

Udgivet: Torsdag 2. december 2021 • Opdateret: Tirsdag 3. oktober 2023