Vild med Ninja-historier? | AssensBibliotekerne

Vild med Ninja-historier?

Bogforside
Photo: Pressebillede

Så er Anh Do's bog "Ninja Kid 1: Fra nørd til ninja" måske noget for dig og dine børn


Den lidt nørdede dreng Nelson vågner en dag op med ninjakræfter, og selvom han ikke har megen lyst til at være helt, bliver han alligevel hurtigt presset til at bruge sine nye evner for at redde den by, han bor i. Byen bliver angrebet af den onde skurk Dr. Kane og hans gigantiske edderkopper. Heldigvis får Nelson hjælp af sin fætter Kenny og sin farmor, som er en skør opfinder.

Det er en hæsblæsende og meget sjov fortælling for alle, der er vilde med ninja universet. ”Ninja Kid” er oplagt som højtlæsning fra 6 år, hvor både små som store er godt underholdt. Bogen kan selvlæses fra 9-10 år, hvor flotte illustrationer hjælper læsningen godt på vej. 

Der er allerede kommet bog nr. 2 om ”Ninja Kid”. Den hedder ”Den flyvende ninja”. Her skal verdens mest nørdede ninja stoppe en flok vilde dyr, der går amok i byen. Så her får Nelson brug for alle sine ninja-evner. 
 

Anni Børnebibliotekar

Anh Do (f. 1977): Ninja Kid - fra nørd til ninja!
Serie: 
Den lidt nørdede dreng Nelson vågner en dag op med ninjakræfter, og selvom han ikke har megen lyst til at være helt, bliver han alligevel hurtigt presset til at bruge sine nye evner til at redde den by, han bor i. For dem, der kan lide spændende bøger. Kan selvlæses fra 9-10 år
Anh Do (f. 1977): Flyvende ninja!
Serie: 
Nelson er stadig ved at vænne sig til sine nye ninjakræfter, og at han er i familie med skurken Dr. Kane. Men heldigvis har han sin fætter Kenny til at hjælpe sig, når han skal være helt. For dem, der kan lide spændende bøger. Kan selvlæses fra 9-10 år


Af: annsk

Udgivet: Fredag 11. februar 2022 • Opdateret: Fredag 11. februar 2022