Spil med LEGO | AssensBibliotekerne

Spil med LEGO

2 LEGO-spil
Photo: Spilforsider

Lån nogle af de mange fantastiske LEGO-spil til alle konsoller


LEGO er helt fantastiske til at lave computerspil!

 

LEGO har efterhånden tradition for at genskabe mange af de store filmtitler til et humoristisk univers af LEGO-klodser, og det lykkes - efter min mening - forbløffende godt! Det gælder fx Indiana Jones, Ringenes Herre, Hobbitten, Pirates of the Carribean, Harry Potter og Batman.

Spillene er rigtig nemme at spille og kan spilles fra ca. 6 år. Ældre børn - og voksne - vil også finde det sjovt at se kendte film omsat til LEGO. Man kan spille alene eller flere spillere sammen, hvor man hjælper hinanden undervejs (fx et barn og en voksen).

"LEGO - the Lord of the Rings" byder fx på vaskeægte "Ringenes Herre"-stemning: i Mordor, Herredet og ved Dommedagsbjerget, hvor du kan kæmpe mod frygtingydende og legendariske monstre fra "Ringenes Herre"-universet. Det er vidunderligt at opleve de kendte scenarier omsat til LEGO-klodser, med en god portion humor. Spillet er dog absolut det mest dystre LEGO-spil, så man skal være ca. 8 år for at spille det.

De 2 nyeste LEGO spil "LEGO Batman 3" og "LEGO Movie 2" findes til Playstation 4 på AssensBibliotekerne.

Selvom mange af spillene udkom for en del år siden, er det stadig nogle af de bedste og mest kreative spil til børn. LEGO-universet vil altid tiltrække børn og barnlige sjæle (som fx mig).

Lån spillene på biblioteket. De fås til de fleste konsoller.

 

Anbefalet af
Lone Rahbek Christensen, bibliotekar & spilanmelder

TT Games: Lego Batman 3 - beyond Gotham (Playstation 4)
Af TT Games (2019)
Actionspil. Superskurken Braniac skal stoppes for enhver pris! Han påtænker at skrumpe hele Jorden, så han kan snuppe den til sin samling af miniature-verdener. Batman må derfor arbejde sammen med både venner og fjender og tage kampen op med Braniac langt ude i verdensrummet


Af: lrchr

Udgivet: Torsdag 27. maj 2021 • Opdateret: Tirsdag 29. november 2022