Spilanmelderen anbefaler: The Eternal Cylinder | AssensBibliotekerne

Spilanmelderen anbefaler: The Eternal Cylinder

The eternal cylinder - spil
Photo: Spilforside

Sjovt, eventyrligt og superflot adventurespil for alle fra 10 år og opefter


I min fritid anmelder jeg spil til PS4, PS5 og Xbox One. Jeg har lige anmeldt adventurespillet "The Eternal Cylinder", og det er utrolig flot og virkelig underholdende.

 

En lille gruppe snabeldyr, såkaldte Trebhums, skal forsøge at overleve i en fjendtlig og surrealistisk verden fyldt med sære skabninger og eksotiske planter. Spilleren starter med en enkelt Trebhum, men rundt omkring i landskabet finder man efterhånden andre Trebhums, man kan følges med. En stor cylinder ruller langsomt ind over landet og knuser alt undervejs, så de små Trebhums må skynde sig videre ved at hoppe og rulle. De kan samle mad og andre ting op med deres snabler, og de kan også bekæmpe fjender ved at skyde ting ud af snablen. Ind imellem finder de kugler med forskellige slags væsker, som kan få dem til at mutere, så de fx får længere ben, bliver firkantede eller kan svømme.

Spillet er meget originalt og helt utrolig underholdende. Der hviler et konstant pres på spilleren for at komme videre, inden cylinderen indhenter én, men der er allligevel tid nok til at udforske de smukke og eksotiske omgivelser. De små Trebhums er meget nuttede, så man får efterhånden et tæt forhold til dem. 

Lån spillet på AssensBibliotekerne!

 

Ace Team: The eternal cylinder (Playstation 4)
Af Ace Team (2021)
En lille gruppe snabeldyr kaldet Trebhums skal forsøge at overleve i en fjendtlig og surrealistisk verden fyldt med sære skabninger. Helt unikt, superflot og eventyrligt adventurespil for børn fra 10 år samt voksne


Af: lrchr

Udgivet: Mandag 3. januar 2022 • Opdateret: Tirsdag 5. april 2022